2010

19-12

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig 2011! 

 

Klik voor grote foto

   

18-12

Gefeliciteerd Vanquish pups I-nest met hun 1e verjaardag:
Spetter, Indy, Chili, Jolly, Diesel, Lois en Luna.
   

12-12

Behaald resultaat van "Cooper" op de Kerstshow in Wijchen:

Fantail's Knock-Out 1 Uitmuntend Resv. CAC-CACIB
   

31-10

Gisteren zijn de laatste 2 pups (Shira en Dido) met hun nieuwe eigenaren mee gegaan. De andere 3 pups (James, Jade en Babs) waren het weekend hiervoor al vertrokken.
Uit de eerste reacties en foto’s die we ontvangen hebben blijkt dat alle pups het zeer goed maken en zich al helemaal thuis voelen in hun nieuwe gezin.
Wij willen alle eigenaren bedanken voor het vertrouwen in ons en wensen jullie allemaal heel veel geluk, plezier en liefde toe met jullie nieuwe Vanquish pup!

Nieuwe foto’s van alle eigenaren en pups staan op de puppy pagina bij week 8-9.

   

14-10

Vandaag zijn we met onze pups en Paige afgereist naar de Diergeneeskundigekliniek Dijkshoorn te Zeist voor het Baer-onderzoek. De uitslag van Paige en alle pups was goed, ze zijn allemaal aan beide zijden horend!
Voor de pups was dit tevens hun eerste autoreis en dat hebben ze goed doorstaan. Ze waren niet bang en in de auto werd er gewoon doorgespeeld en daarna lekker samen slapen.

Nieuwe foto’s van week 7 staan op de puppy pagina.

 

Klik voor grote foto

   

11-10

De pups zijn alweer ruim 6 weken oud en maken het erg goed.
Onze dierenarts Helga is op huisbezoek geweest om de pups te vaccineren en hun ID-chip te plaatsen. Tevens krijgen ze een algemeen gezondheidsonderzoek (gebit, hartje, longen en gewrichten) en alle pups waren prima in orde!
Nieuwe foto's van week 6 staan weer op de puppy pagina.
 

Klik voor grote foto

   

01-10

Bijgaand twee nieuwe foto's van Wansleydale for Vanquish 'Paige'.

 

Klik voor grote fotoKlik voor grote foto

  Alle pups zijn inmiddels besproken en komende week komen hun nieuwe baasjes voor de tweede keer op bezoek.
Nieuwe foto's van week vijf staan op de puppy pagina.
   

26-09

Vandaag zijn we met Rose en Cooper naar de show te Maastricht geweest. De keurmeester was dhr. D. McCoy uit de Ierland en er waren 17 Engelse Setters ingeschreven.
Het was een goede dag want Cooper is vandaag Nederlands Jeugd Kampioen geworden! Tevens heeft hij hiermee en uit eerdere shows al voldoende punten behaald voor het Nederlands Kampioenschap, echter hij is nog te jong, pas na 27 maanden kan hij deze titel behalen na het winnen van een reserve CAC.

Fantail's Knock-Out 'Cooper' 1 Uitmuntend CAC + JCAC
Vanquish Gentle-Rose 'Rose' 2 Zeer Goed

 

Met onze pups gaat het voortreffelijk, nieuwe foto's van week 4 zijn te bewonderen op de puppy pagina.

   

10-09

Nieuwe puppy foto's van week 2 staan op de puppy pagina!
   

01-09

De pups zijn alweer een week oud, wat gaat de tijd toch snel.
Met Demi en de pups gaat het zeer goed. Ze groeien hard en qua gewicht zitten ze al bijna allemaal op 1 kilo! De kleuren beginnen ook door te komen en we kunnen zien dat alle pups tri-color worden. Nieuwe foto’s staan op de puppy pagina bij week 1.
   

25-08

Demi (Vanquish Delight) is vanmorgen bevallen van een mooi nest pups.
Het zijn 4 flinke teven en 1 reu. De geboorte gewichten van de dames
waren allemaal 400gr en de enige heer 430gr. Ze zijn vandaag (26-08) allemaal al aardig in gewicht toegenomen. Aan melk ontbreekt het ze niet.
Alle pups zijn bleu belton of tri-color. Met Demi gaat ook alles goed al
zijn de 1e dagen altijd wat zwaar. Ze is een goede moeder en verzorgt
haar pups zeer goed.
Meer info en foto’s staan op pagina pups.
   

08-08

Dit weekend ben ik samen met de fokker van Cooper, Boy de Bok

(Fantail's kennel) naar Engeland geweest. Op zaterdag zijn we eerst naar de Gundogshow in Malvern geweest. Er waren maar liefst 122 Engelse Setters ingeschreven wat natuurlijk super was om te zien!

Daarna zijn we doorgereden naar de Wansleydale Kennel van Linda Taylor in Trowell Nottingham. Linda had een nest pups van 8 weken oud uit de combinatie: Wansleydale Loganberry at Jolymore x Moordale Golden Girl at Wansleydale.

We wilden graag een nieuwe teef erbij om in de toekomst onze kennel verder te kunnen opbouwen. Onze keuze is gevallen op een orange teefje genaamd Wansleydale for Vanquish 'Paige'.

Hierbij 2 foto's van Paige op de leeftijd van 6 1/2 week.

"Linda, many thanks for this lovely girl!"

 

Klik voor grote fotoKlik voor grote foto

   

01-08

Ons gebruikelijke rondje van stambomen brengen (nest 2009) zit er bijna weer op. Nog 2 bezoeken te gaan bij de eigenaren van Indy en Loïs.

Het is altijd een leuke gelegenheid om de nieuwe eigenaren weer eens te ontmoeten, bij te praten en om natuurlijk de pups weer te zien. Die inmiddels al behoorlijk groot zijn. We zijn bij iedereen zeer gastvrij ontvangen en de honden zagen er allemaal goed uit. Ze zijn nu 8 maanden oud en nieuwe foto's staan op de puppy pagina diversen.

   

28-07

Gefeliciteerd Vanquish pups met hun 3e verjaardag, Rose, Floid, Einstein, Queenie, Vanilla, Lieke, Arco, Max, Rif en Lee.
   

26-07

Vandaag was de dag dat we met Demi naar de dierenarts zijn geweest om een echo te laten maken. Goed nieuws, de dierenarts kon de pups al goed voelen en op de echo zag je, ondanks dat ze nog erg klein zijn, toch de hartjes al hard kloppen.
De pups zullen eind augustus geboren worden.
   

17-07

De HD uitslag van Cooper is binnen:
Fantail’s Knock-Out ‘Cooper’ FCI-norm HD-B2
   

30-6

Afgelopen weekend is Demi gedekt door Cooper. Alles is goed verlopen en rond 26/27 juli a.s. laten we een echo maken om te kijken of ze drachtig is. Mocht u interesse hebben in een pup dan kunt u vrijblijvend met ons contact opnemen via de email. Meer informatie staat op de pagina Verwacht.
   

14-6

Afgelopen vrijdag is Vanquish Delight "Demi" loops geworden en zal volgende week gedekt worden door onze eigen reu "Fantail's Knock-Out "Cooper". Als alles voorspoedig verloopt, zal er eind augustus een nestje geboren worden.

Indien u op de lijst geplaatst wilt worden, gaarne ons vrijblijvend te bellen of te mailen.

Een nieuwe foto van Cooper en meer informatie kunt u vinden op de pagina Verwacht.

 

Klik voor grote foto

   

30-05

Vandaag hebben we deelgenomen aan de tweejaarlijkse Jachthondenshow op het mooie landgoed van kasteel Hoekelum te Bennekom. Cooper en Rose hadden we voor deze gelegenheid ingeschreven.
Leuke bijkomstigheid was dat Cooper zijn vader Sh.Ch. Wansleydale Orszak Prince "Johny" speciaal voor deze show vanuit Polen naar Nederland was afgereisd. De lange reis was niet voor niets geweest voor "Johny" en zijn eigenaren want hij is met de overwinning op deze show als beste reu "Nederlands Kampioen" geworden.

Bijgaand 2 foto's van Cooper & zijn vader Johny.

 

Klik voor grote fotoKlik voor grote foto

   

18-05

Bijgaand enkele leuke foto's genomen tijdens een wandeling op het Militair oefenterrein "Weerterheide" te Weert (NL).
 

Klik voor grote fotoKlik voor grote foto

Klik voor grote fotoKlik voor grote foto

   

10-05

Van Dick en Magda, de eigenaren van Chili (Vanquish It's Coltish) en Pierreco en Peter, de eigenaren van Spetter (Vanquish It's Royalty) hebben we bijgaande foto's ontvangen. De broers staan er goed op en worden al echte knappe jongens!
 

Klik voor grote fotoKlik voor grote foto

Klik voor grote fotoKlik voor grote foto

   

04-05

Van Johan en Martine, de eigenaren van Indy (Vanquish It's a Melody) hebben we bijgaande foto's mogen ontvangen.

Indy heeft een tweede woning aan de Belgische kust en is dus regelmatig aan het strand te vinden met zijn Beardie vriendje Falco.

 

Klik voor grote fotoKlik voor grote foto

   

11-04

Vandaag was de Kampioenschapsclubmatch van de Engelse Setter Vereniging te Zaltbommel.
De heer Marijn van Iersel keurde de 27 ingeschreven Engelse Setters.

Ook dit jaar hebben we als kennel zijnde weer mooie resultaten behaald. Vorige jaar was het Rose die het Reserve. CAC won en dit jaar heeft Cooper het Reserve. CAC (2e Beste Reu) gewonnen en dat met net 12 maanden oud.
Ondanks de lage opkomst van de leden, was het toch een geslaagde en gezellige dag. Dit mede door de aanwezigheid gedurende gehele dag van Renate, Erik en de kinderen Maaike en Hylke van Vanquish High Blue (Benn) en Bas, Daniëlle en de kinderen Stefan en Tim van Vanquish It's Savage (Jolly). Gedurende de dag zijn Pierreco en Peter van Vanquish It's Royalty (Spetter), Magda, Dick en de kinderen Loïs, Metz en Rex van Vanquish It's Coltish (Chilli) en Suze, Eelco en Dominique van Vanquish It's Gentle (Loïs) de clubmatch komen bezoeken. Een onbedoelde reünie vond plaats, waar eigenaren hun ervaringen deelden, terwijl de pups lekker aan het ravotten waren. Ook een leuke verrassing was dat het zusje van Rose, Vanquish Gallicia (Lieke) van Margot en Ben naar de clubmatch was gekomen, zie het nieuws van 21-8-2008 voor meer informatie over Lieke.

Wij willen eenieder nogmaals hartelijk danken voor hun aanwezigheid!

 
Vanquish It's Savage (Jolly) 1 Veel Belovend, Beste Baby (Baby klasse)
Fantails Knock-Out (Cooper) 1 Uitmuntend Jeugd CAC + Resv. CAC (Jeugd klasse)
Gamerights Zannatos (Lloyd) 1 Uitmuntend (Veteranen klasse)
Vanquish Gallicia (Lieke) 1 Uitmuntend (Open klasse)
Vanquish Gentle-Rose (Rose) 3 Uitmuntend (Open klasse)
 

Klik voor grote fotoKlik voor grote foto

Klik voor grote fotoKlik voor grote foto

Klik voor grote fotoKlik voor grote foto

   

08-04

De bevalling van Jaana (Nattaset Model of the Moon) is helaas niet goed verlopen.

Na 2 dagen van periodes met hijgen en puffen hebben we uiteindelijk een keizersnede laten uitvoeren maar dat was voor de pup helaas al te laat. Hij werd dood geboren.

Het was voor ons de eerste keer dat wij maar één pup verwachten en een keizersnede moesten laten toepassen. Dit alles is ons zwaar tegengevallen. Jaana heeft heel veel pijn gehad, maar gelukkig is Jaana een sterke hond en is inmiddels weer herstellende. Dit was tevens Jaana haar laatste zwangerschap, zij mag nu van haar oude dag gaan genieten.

Zomer 2010 laten we Demi dekken, meer informatie kunt U vinden op onze pagina verwacht.

   

28-03

Gefeliciteerd Vanquish "High" nest: Nelson, Benn, Lloyd, Dorus en Leia met hun 2e verjaardag! En geef de honden maar een dikke knuffel van ons.
   

24-03

Wij hebben leuke foto's ontvangen van de nieuwe eigenaren van ons laatste nestje pups, zie pagina Pups 2009, diversen.
   

20-03

Behaald resultaat van "Cooper" op de show in Leiden:

Fantail's Knock-Out 2 Uitmuntend in de Jeugd klasse
   

18-03

Van Erik & Renate hebben wij deze 2 mooie foto's ontvangen van Vanquish High Blue "Benn" in de sneeuw.
 

Klik voor grote fotoKlik voor grote foto

   

15-03

Nattaset Model of the Moon "Jaana" is zo'n 2 maanden eerder loops geworden dan verwacht. Omdat we midden in de pups zaten, konden we niet naar Engeland afreizen om de eigenlijk besproken reu "Balvenie What a Sensation" te gebruiken. We hebben daarom gekozen voor een andere reu nl.: "Swannery Magic Legend" van Eddy Deville uit België.
De dekking is geslaagd want Jaana blijkt na het maken van een echo drachtig te zijn. De pups worden begin april rond de Paasdagen verwacht. Alle informatie staat op pagina "Expected Litters".
   

10-03

Vandaag is onze laatste pup "Loïs" naar haar nieuwe eigenaren Eelco & Suze toe gegaan. Ondanks dat je dan nog steeds 6 honden in huis hebt is het dan toch ineens rustig...
Uit reacties van de nieuwe eigenaren blijkt dat alle pups het zeer goed maken en zich al helemaal thuis voelen in hun nieuwe gezin. Wij willen alle eigenaren bedanken voor het vertrouwen in ons en wensen hun heel veel geluk, liefde en plezier toe met hun nieuwe Vanquish pup!
Nieuwe foto's van alle pups en eigenaren staan op de puppy pagina bij week 9.
   

16-02

Er zijn alweer ruim 8 weken voorbij en vandaag is de eerste pup (Luna) met haar nieuwe eigenaren mee gegaan. De andere pups zullen deze week ook naar hun nieuwe gezinnen gaan behalve Loïs die zo'n 3 weken langer bij ons blijft.

Nieuwe foto's van week 7 & 8 staan weer op de puppy pagina waaronder veel leuke foto's van de pups in de sneeuw.

   

05-02

Behaald resultaat van "Cooper" op de show te Eindhoven.

Fantail's Knock-Out  2 Uitmuntend in de Jeugd klasse.

   

03-02

Vandaag zijn we met alle pups afgereisd naar Zeist, Nederland naar de Diergeneeskundige Kliniek Dijkshoorn voor het Brainstem Auditory Evoked Response onderzoek (BAER-onderzoek). Alle pups zijn 100% horend bevonden. De reis is perfect verlopen.
Nieuwe puppy foto's staan op de pagina pups van 5 en 6 weken oud.
 

Klik voor grote fotoKlik voor grote foto

   

02-02

Vandaag is onze dierenarts Helga op huisbezoek gekomen voor een algemeen gezondheidsonderzoek (gebit, hartje, longen, gewrichten enz.), de eerste inenting, plaatsing van de ID-CHIP en heeft tevens medicijnen achtergelaten voor de tweede ontworming. Met op af en toe een klein gilletje na, waren de pups niet echt onder de indruk van de prikjes, het spelen werd snel weer opgepakt.
 

Klik voor grote fotoKlik voor grote foto

   

24-01

Van Dirk en Annemieke hebben we onderstaande foto mogen ontvangen van Arco (Vanquish Gabriël) welke getrimd wordt.

Tevens staan er nieuwe puppy foto's op de pagina pups van 4 weken oud.

 

Klik voor grote foto

   

12-01

Nieuwe puppy foto's staan op de pagina pups van 3 weken oud.
   

04-01

De pups van Rose (Vanquish Gentle-Rose) zijn inmiddels al weer 2 weken oud en maken het zeer goed. De oogjes zijn open en de eerste vlekjes beginnen we al te zien. Ook qua longinhoud doen ze het goed want ze blaffen al aardig en laten zo Rose weten dat ze weer honger hebben. De pups komen niets te kort want ze verzorgt ze goed en houd alles in de gaten.
Bijgaande foto van een reutje die in je handen gewoon verder gaat met slapen...
Meer nieuwe foto's van week 1 & 2 op de puppy pagina.

 

Klik voor grote foto