2006

 

 

16-12

Het is al weer even geleden maar voor de feestdagen hebben we nog meegedaan aan de Kerstshow in Wijchen. Die show heeft altijd toch wel een apart sfeertje zo voor de Kerst. Voor de Engelse Setters waren er veel inschrijvingen, 14 honden. Wim Wellens was de keurmeester. Ik had Demi en Collin ingeschreven (voor de eerste keer in de open klasse)  en dit waren de resultaten:

Vanquish Discovery “Collin” 2 Uitmuntend

Vanquish Delight “Demi” 3 Uitmuntend

 

Op deze show had ik broer en zus eens voor de koppelklasse ingeschreven. Eigenlijk gewoon voor de lol. Zelf vind ik het altijd een mooi stel samen en ze lijken ook echt op elkaar en lopen ook mooi samen. Daar gaat het om in deze klasse. Het moet eigenlijk een soort eeneiige tweeling zijn. En zowaar hadden we de 3e prijs gewonnen van zo'n kleine 10 koppels. Dat was echt heel leuk, om mee te doen en natuurlijk om zo'n mooie plaats te behalen.

   

02-12

Vandaag willen wij de eigenaren van Collin, Aston, Kayla, Lindsey, Donya en Schooier, feliciteren met de 2e verjaardag van hun hond(en), en geef ze maar een dikke knuffel van ons.

taart
 

23-10

Helaas is de verwachte dekking tussen Nattaset Model of the Moon "Jaana" en Baillykissangels Electrode "Chester" niet gelukt. We vinden het erg jammer want we hadden graag weer een nestje gehad. De volgende loopsheid, medio Zomer 2007, gaan we het weer opnieuw proberen en hopen dan op een mooi nestje pups.

   

01-10

We hebben meegedaan aan de Internationale Hondenshow van de MHSV in het Mecc te Maastricht. Het is altijd een leuke en gezellige show en voor mij nog vrij dicht in de buurt. Er waren 7 Engelse Setters ingeschreven onder keurmeester Mevr. E. ’t Lam. Ik had Demi en Collin ingeschreven in de Jonge hondenklasse en dit zijn de resultaten:

Vanquish Discovery “Collin” 1 Uitmuntend Resv. CACIB

Vanquish Delight “Demi” 1 Uitmuntend Resv. CAC-CACIB

   

03-09

De jaarlijkse Clubmatch van de Vereniging van de Engelse Setter zit er weer op. Deze werd gehouden in een manage te Heinkenszand, Zeeland. De keurmeester was mevr. Jane Dennis uit Engeland, zij fokt al jaren Engelse Setters onder de naam ‘Mariglen “. Zij is de fokster/eigenaar van de Beste Engelse setter op de Crufts 2006.
Er waren 39 honden ingeschreven waarvan 5 van onze kennel. Het was een gezellige dag ondanks het slechte weer, veel regen helaas. Heel leuk dat Lindsey, van eigenaresse Ingeborg, ook aanwezig was en mee deed met de show. Ze heeft het goed gedaan die dag, een mooie 1e plaats behaald.
Ook de eigenaren van Donya en Schooier waren met de kids en honden komen kijken. Op 2 pups na waren al onze honden van ons nestje in 2004 aanwezig. Een echte familiedag dus, voor de honden en baasjes.

 

Dit waren de resultaten:

  Vanquish Discovery “Collin“ 1 U Jonge hondenklasse
  Vanquish Dignity “Lindsey” 1 U Jonge hondenklasse
  Vanquish Delight “Demi” 2 U Jonge hondenklasse
  Gamerights Zannatos “Lloyd” 4 U Kampioensklasse
  Nattaset Model of the Moon “Jaana” 2 U Open klasse
     
 

Klik voor grote fotoKlik voor grote foto

Klik voor grote fotoKlik voor grote foto

   
  De Beste Reu van de Clubmatch is geworden Ballykissangels Electrode van Marc Mombaers (zie pagina Verwacht).
Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Chester al heel wat mooie titels behaald. Marc, gefeliciteerd met deze overwinning.
   
 

Klik voor grote fotoKlik voor grote foto

   

13-08

Afgelopen weekend heeft “Demi” Vanquish Delight met de clubmatch van de Maastrichtse Hondensport Vereniging meegedaan. En zoals elk jaar was ik weer de enige aanwezige met de Engelse Setter. Wat dan natuurlijk al snel inhoud dat je Beste van het Ras wordt. Dat hield dus in dat Demi mee deed in de erering in Rasgroep 7 (Voorstaande Jachthonden) waarbij ze de 2e plaats heeft behaald. En dat was een mooie afsluiting van de dag.

 

 

24-07

Afgelopen week hebben wij “Kayla” Vanquish Devotion bij ons te logeren gehad. Haar zus “Demi” vond dat natuurlijk erg gezellig en er werd dus ook flink gespeeld. Toen Kayla’s eigenaren (Jorg en Tara) bij ons kwamen om haar weer op te halen zijn we nog even naar het water gereden om ze te laten zwemmen. Wat met dit weer natuurlijk een lekkere verkoeling is. Bijgaand een paar foto’s.
Op pagina “Fotoalbum Algemeen” staan ook nog wat nieuwe foto’s van Kayla.

 

Klik voor grote fotoKlik voor grote foto

Klik voor grote foto

 

 

13-07

Onze eigen website! Via deze site willen wij graag iedereen op de hoogte houden van de belevenissen van onze honden, thuis en op shows. Wij wensen jullie veel plezier toe met het bekijken van de vele foto’s die wij erop hebben gezet.

 

 

26-06

Wij hebben goed nieuws ontvangen van Marc Mombaers (eigenaar van de reu Baillykissangels Electrode op de pagina “Verwacht”) dat “Chester”op de show in Brussel Belgium Jeugdwinner 2006 is geworden. In de eindkeuring van alle jeugdhonden (126) heeft hij de 3e plaats gewonnen, wat een hele mooie prestatie is. Marc Gefeliciteerd !