2018

22-05

Het is alweer veel te lang geleden vanaf mijn laatste nieuws update van vorig jaar. Onze 3 jonge honden Bennett, Priya en zusje Fani zijn nu 19 maanden oud en worden al een stuk volwassener. Ze hebben qua show de jeugdklasse achter zich gelaten en vooral Priya en Bennett hebben mooi resultaten geboekt. Broer en zus zijn nu beide Nederlands en Luxemburgs Jeugd kampioen. Ook hebben ze op de show in Brussel vorig jaar beide de titel Belgium Junior winner 2017 gewonnen.

 

Klik voor grote fotoKlik voor grote foto

 
  Op aanraden van zowel Simon Pitts (Wandsfell kennel) en Christine Normansell ben ik op de Championship show van de English Setter Association te Warwickshire UK geweest. Een hele toer om daar te komen maar super gezellig en het voelt als thuis komen bij vrienden. Geheel onverwacht heeft Penny (Vanquish Love of Rose) daar een mooi resultaat behaald. Zij is Reserve Beste Teef (resv. CC) geworden.

 

Klik voor grote fotoKlik voor grote foto

 
 

Puppy nieuws!!

Summit (Vanquish Night Queen) is nu 3 jaar oud wat een mooie leeftijd is om voor de eerste keer moeder te worden. In de eerste week van Mei heeft de dekking dan ook plaats gevonden. De keuze van de vader hond is gevallen op mijn eigen Bennett (Vanquish Obstruction). Dit omdat ik dan wederom James (Quensha Night Fever) evenals 2x Penny in de lijn terug krijg. Nog even afwachten of Summit echt dragend is maar de voortekenen zijn goed.

 

Klik voor grote fotoKlik voor grote foto

 
 

De pagina's Pups en Verwacht zijn bijgewerkt. Summit is toegevoegd op de pagina Teven en Bennett is toegevoegd op de pagina Reuen.

Als slot nog een paar leuke Vanquish familie foto's.

 

Klik voor grote fotoKlik voor grote fotoKlik voor grote foto

 

Klik voor grote fotoKlik voor grote fotoKlik voor grote foto